GÜLPAR EKSPERTİZ PAKETLERİ İLE İHTİYACINIZI KARŞILAYIN! | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

GÜLPAR EKSPERTİZ PAKETLERİ İLE İHTİYACINIZI KARŞILAYIN!

2. el araç alım satımı yapmak istiyor ama gerçekleştireceğiniz alışverişte güven ortamını tesis etmek istiyorsanız tercih edeceğiniz ilk hizmet Gülpar Ekspertiz olmalıdır!

Araç ekspertizi son dönemlerin en popülerleşen hizmetlerinden biri olmasının yanı sıra insanların araç alım satımlarından daha sağlıklı bir ortamın yaratılmasına da şans tanıdı. Artık bireyler araç ekspertizi raporu alarak araçları bir ustaya göstermeden araç alıp satar hale geldi. Üstelik eskiden bir ustaya gösterilen araçlarda problem yaşanması halinde ustaya dava açma hakkı gibi bir şans yokken ekspertiz sayesinde alıcı ve satıcılar güvence altına girdiler. Gülpar Ekspertiz şu ana kadar sunduğu hizmetlerle %100 müşteri memnuniyeti elde ederek binlerce aracın alım satımında aktif rol oynadı. Peki, Gülpar ekspertiz hizmetlerinden faydalanırken sizleri neler bekliyor?

Gülpar Ekspertiz Hizmetleri

Kayseri’de araç ekspertizi alanında hizmet almak istediğinizde tercih edebileceğiniz Gülpar Ekspertiz size sadece tam kapsamlı ekspertiz raporu değil aynı zamanda talebinize göre farklı seçeneklerle ekspertiz hizmeti sunar. İşte araç ekspertizi alanında alabileceğiniz hizmetler!

Temel Paket

Ekspertiz konusunda en temel paketi ifade eden bu pakette Kaporta, Boya ve Motor Performans testleri yapılır. Aracınızın dış görüntüsü ve motorunun kontrol edilmesi ile aracın genel manadaki durumu ortaya konur. 200 TL değerindeki bu hizmeti talebe göre değerlendirebilirsiniz.

Silver Paket

Temel pakete nazaran bir nebze daha kapsamlı olan Silver Paket içerisinde ekstradan Fren testi yaptırabilirsiniz. Temel pakete göre daha pahalı olan bu ekspertiz hizmetinin bedeli ise 250 TL’dir.

Gold Paket

Araç alım satımı esnasında en kapsamlı testleri yaptırarak araçta bulunan herhangi bir sorunu kolayca ortaya çıkarmak isteyen bireylerin tercih ettiği Gold Paket içerisinde Süspansiyon ve Ön Takım testi de yapılır. Bu paket için ödemeniz gereken tutar 300 TL’dir.

Gülpar Randevu Sistemi

Gülpar ekspertiz hizmetlerinden faydalanmak istediğinizde aracınız için randevu alarak kolayca hizmet alabilirsiniz. Randevu sayesinde sıra bekleme gibi durumlarla karşılaşmak zorunda kalmadan araç ekspertiz raporunu kısa sürede alabilirsiniz. Böylelikle hem zamandan hem de paradan tasarruf edebilirsiniz.