GÜLPAR EKSTPERTİZ İLE KAFANIZ RAHAT OLSUN! | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

GÜLPAR EKSTPERTİZ İLE KAFANIZ RAHAT OLSUN!

Kayseri bölgesinin en güvenilir ve en çok tercih edilen firmalarından biri olmanın gururunu yaşayan Gülpar Ekspertiz kullanılmış araçlardaki arızaları ortaya çıkararak ikinci el araç alım satımlarında adeta çığır açar!

2. el araç satın almak pek çok birey için uzak durulması gereken yegâne durumdur. Bunun ortaya çıkmasında özellikle kötü niyetli araç sahiplerinin büyük etkisi olduğu bilinir. Araçtaki hasar ve arızaların doğru bir şekilde aktarılmaması aracın değerinden daha yüksek meblağlara satılmasına neden olur. Üstelik aracı yeni alan birey de ileride yaşayacağı sorun nedeniyle ekstra bakım ve onarım masraflarına katlanmak durumunda olur. Ancak Gülpar Ekspertiz tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırarak 2. El araç piyasasını canlandıracak hamleler yapıyor!

Aracınızı Bütün Detayları ile İnceliyoruz!

Gülpar Oto Ekspertiz olarak 2. El araç piyasasındaki bütün zorlukların farkında bir anlayışla aracınızı gerekli bütün testlere tabi tutarak sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirmenizin kapılarını aralıyoruz. Araçtaki en ufak çizikleri dahi ekspertiz raporuna dahil ederek gözden kaçabilecek detayları size sunuyoruz. Oldukça teknolojik ekipmanlarımız sayesinde bütün testleri sıfır tolerans ile gerçekleştiriyoruz. Daha açık bir ifade ile Gülpar Ekspertiz’den aldığınız ekspertiz raporlarında hata söz konusu olmuyor.

Talebe uygun paket ve testlerimiz sayesinde aracınızda kontrol ettirmek istemediğiniz yerlerin raporlamasını gerçekleştirmiyoruz. Üstelik uygun fiyatlı seçeneklerimiz ile Kayseri ekspertiz piyasasına adeta yön veriyoruz.

Ekspertiz Sektörüne Değer Katıyoruz

Oto alım satımı ve ekspertiz sektöründe 1992 yılından beri aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Gülpar markası; yenilikçi bakış açısı ile otomobil ile ilgili bütün gelişmeleri yakından takip eder. Müşterilerinin bütün taleplerini en doğru şekilde karşılamayı amaçlarken rakiplerinden daha avantajlı hizmetleri ile de fark yaratıyor.

Ekspertiz konusunda yılların tecrübesine sahip uzmanları aracılığı ile olağan üstü hizmetler sunarken yeni nesil uzmanların da yetişmesi adına kendi bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Geleneksel ve moderni birleştirerek kaliteyi yakalamayı amaçlayan Gülpar Ekspertiz ayrıcalıkları ile siz de en kaliteli hizmetlere ulaşabilirsiniz. Hizmetlerimiz ile ilgili en detaylı bilgilere ulaşabilmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli!