HER ARACA OTO EKSPERTİZ YAPILMALI MI? | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

HER ARACA OTO EKSPERTİZ YAPILMALI MI?

2.el araç alım satım piyasasında lüks araçtan orta segment araca çeşit çeşit otomobiller bulunur. Değeri 20 bin ila 400 bin lira arasında değişen araçların alım satım süreçleri de elbette farklıdır. Bu anlamda ekspertiz hizmetleri sürece etki eden önemli detaylardandır.

Oto ekspertiz hizmeti genelde yüksek meblağ ödeyerek bir araç satın alacak kimseler tarafından tercih edilir. Çünkü ekspertiz hizmetlerinin bir nebze yüksek olması değeri 15 bin lira olan bir araca yapılmasını mantıklı kılmaz. Peki, aracınızın değeri düşükse ekspertiz yapılmaz mı?

Araç değeri ne olursa olsun ekspertiz hizmetinden faydalanabileceğinizi belirtmek gerekir. Çünkü oto testleri aracın fiyatına göre belirlenmez. Talep eden her müşteri ekspertiz hizmeti alabilir.

Hangi Araçlara Mutlaka Ekspertiz Gerekli?

Araçların hangilerine ekspertiz hizmeti alınıp hangilerine alınmayacağı ile alakalı kesin yargılarla konuşmak doğru değildir. Zira her insanın bütçesi kendine göre önemli ve değerlidir. Bu nedenle şu miktarın altındaki araca ekspertiz hizmeti alınmalı şuna alınmamalı gibi bir değerlendirme yapmak bizce doğru değildir.

Araç sahiplerinin yapması gereken değerlendirmede aracın değeri ve alınacak hizmetin bedeli karşılaştırılmalıdır. Bütçe ve gider dengesi düşünüldüğünde araç sahibi bunu yaptırmayı uygun görüyorsa burada ekspertiz firmalarının müdahil olması mümkün değildir. Peki, her arabaya aynı testler mi yapılır?

Elbette hayır değişeni olan ve herkesçe bilinen bir arabaya değişen testi yaptırmak bazen gereksiz olabilir. Bu nedenle sadece yürüyen aksam ve motor testlerinin yapılması daha doğru bir hareket olacaktır.

Gülpar Ekspertiz

Kayseri ekspertiz hizmetlerinin en önemlilerinden bir tanesi olan Gülpar ekspertiz ile aracınızın değeri ne olursa olsun gerekli testleri yaptırabilirsiniz. Yılların tecrübesi ile oto ekspertiz alanında en iyi hizmetlere ulaşmanızı sağlayan Gülpar ile siz de kaliteyi hissedebilirsiniz.

En uygun fiyatlı ekspertiz hizmetleri ile buluşmak ve aracınızda ortaya çıkabilecek her türlü sorunu tespit etmek çok kolay. Araba alım satımından önce güvenilir bir alışverişin kapılarını aralayabilmenizi sağlıyoruz. Bizimle iletişime geçerek fırsatlar dünyasından faydalanabileceğinizi ve kaliteli hizmet ile buluşabileceğinizi asla unutmayın!