KAYSERİ OTO EKSPERTİZ 2. EL PİYASASINA YÖN VERİYOR! | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

KAYSERİ OTO EKSPERTİZ 2. EL PİYASASINA YÖN VERİYOR!

Kayseri oto ekspertiz; Kayseri ve çevre bölgelerde 2. El araç alım ve satımlarında güvenilir bir ortam inşa etmek adına tercih edilen hizmetlerden bir tanesidir. İnsanların alım güçleri nispetince bir araç sahibi olmak istemeleri 2. El araç alımlarının hızlanmasına neden olur. Ancak çoğu potansiyel alıcı aracın teknik detayları ile ilgili detaylı bilgiye sahip değildir. Bu durum bazı zamanlarda hasarlı araçların veya sorunlu araçların satın alınmasına neden olur.

2. el araç alımında olumsuz bir durum ile karşılaşmamak adına tercih edilen oto ekspertiz aracın alınıp alınmaması noktasında çok büyük fikir veriyor. Bu sayede aracına güvenmeyen veya aracı ile ilgili yanlış beyanda bulunan satıcı sayısı ciddi derecede düşüyor.

Oto Ekspertiz Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Oto ekspertiz hizmeti genel itibarı ile aracın her yönden incelenmesi olarak algılansa da Kayseri oto ekspertiz hizmetine başvurduğunuzda fiyatların alacağınız hizmete göre değişkenlik göstereceğini gözlemlemeniz mümkün. Bazı alıcılar aracın sadece yürüyen aksamı için bir test talep ederken başka alıcılar kaportadaki boya ve hasar durumunu da incelemek ister. Böylesi durumlarda satın alınan hizmete göre bir fiyatlandırma olur.

Siz de bir araç satın almadan önce ekspertiz hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız aracı tüm testlerden geçirmenizi öneririz. Fiyat olarak bir nebze yüksek olsa da tüm testler araç ile ilgili en ufak bir soru işaretini dahi ortadan kaldırır.

Gülpar Oto Ekspertiz ile Farkı Hissedin!

Kayseri’de 1992 yılından bu yana otomotiv sektöründe hizmet sunan Gülpar markası son yılların en kaliteli ekspertiz merkezi ile Kayserililerin ve Kayseri’de yaşayanların en büyük destekçisi oluyor. Sunduğu raporlarda %100’e yakın başarı oranı sayesinde araç alım ve satımlarına adeta yön veren Gülpar Ekspertiz ile siz de ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Uygun fiyatları ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışı ile yüksek standartlar yakalayan Gülpar Oto Ekspertiz uzman çalışanlarının deneyimini maksimum düzeyde kullanır. Gülpar Oto Ekspertiz avantajlarını yaşamak ve aracınızı her yönü ile onaylatmak için tek yapmanız gereken bizi aramak!