OTO EKSPERTİZ İLE 2. EL ARAÇ DENEYİMİ | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

OTO EKSPERTİZ İLE 2. EL ARAÇ DENEYİMİ

2. el araç alım satımlarında oto ekspertiz deneyimi sayesinde kötü niyetli satıcılardan uzak durmak istemez misiniz?

2. el araç piyasası pek çok birey için adeta güvenilmez bir pazar olarak kabul edilir. Araç alım satımlarında genellikle araçlar ile ilgili gerçeklere aykırı beyanlarda bulunulması ve bireylerin bir bakıma dolandırıcılığa maruz kalması insanların güvenmedikleri satıcılardan alışveriş yapmalarına engel oluyor. Peki, bu durumu ortadan kaldırmak mümkün mü? Elbette mümkün. Burada en büyük görev araçların adeta içini okuyan oto ekspertiz firmalarına düşüyor.

Gülpar Oto Ekspertiz Ayrıcalığı

Oto ekspertiz firmaları araçları her yönü ile tetkik ederek size öneri mahiyetinde bir rapor sunan uzmanlık kuruluşlarıdır. Uzmanlıkları araçlar üzerine olan bu kuruluşların yanlış beyanda bulunması ciddi problemler yaratacağından iş ahlakına sahip oto ekspertiz firmaları böylesi durumların yaşanmaması adına çaba sarf eder. Gülpar Oto Ekspertiz olarak iş ahlakı ve hizmet verdiğimiz bireylere karşı sorumluluk bilinci çerçevesinde en doğru raporlama hizmetlerini sunuyoruz.

Araçlarınızın baştan sona test edilmesi 2. El araç alım satımlarının en önemli safhasıdır. Nitekim araç alınmadan önce bir sorunun tespit edilmesi aracın fiyatını düşürebileceği gibi bireyleri aracı satın almaktan da vazgeçirebilir. Bu nedenle oto ekspertiz olarak bize düşen görev her türlü detayı eksiksiz bir şekilde taraflara bildirmek ve araç alım satımının güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesini sağlamaktır.

Gülpar Oto Ekspertiz Hizmetleri

Kayseri’nin en güvenilir ve en çok tercih edilen oto ekspertiz firması olarak sunduğumuz hizmetlerde maksimum faydayı amaçlarız. Bu kapsamda bizden hizmet alan bireylerin araç alımı gerçekleştirdikten sonra herhangi bir problem ile karşılaşması ve mağdur olmasını istemeyiz.

Gülpar Oto Ekspertiz olarak işimize gösterdiğimiz hassasiyeti bütçenizi koruma noktasında da göstererek satın aldığınız araçların tam da istediğiniz gibi araçlar olmasını arzu ediyoruz. Bunu sağlarken uygun fiyatlarla hizmet sunmayı ve memnuniyet konusunda maksimum seviyeye ulaşmayı da ihmal etmiyoruz. Yüksek memnuniyet sayesinde müşterilerini aileden biri olarak gören firmamız ile iş birliği yaptığınızda sadece bir ekspertiz hizmeti almadığınızı hissedeceksiniz.