OTO EKSPERTİZ İLE GÜVENLİ ARAÇ ALIM-SATIMI! | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

OTO EKSPERTİZ İLE GÜVENLİ ARAÇ ALIM-SATIMI!

Oto ekspertiz son dönemlerde yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanmış araç alım-satım işlemlerinin çok önemli aşamalarından bir tanesidir.

Ülkemizde araç alım satımı oldukça yüksek rakamlarla yapılan bir iştir. Özellikle 2. El araç konusunda hareketliliğin çok fazla olması yeni araç sahibi olacak kimselerin bir nebze tedirginlik yaşamasına neden olur. Bu tedirginlikte 2. El araçlarda gözle görülmeyen hasarların varlığı önemli rol oynar.

2. el araç satın almak isteyen ancak gerek motor gerekse de kaportadan çok anlamayan bireyler eskiden ‘bir ustaya göstermek’ yolunu denerdi. Aracı motor ve kaporta testinden geçiren ustalar problem yok derse araç alım satım işlemleri yapılırdır. Ancak genellikle gözle yapılan ve çok da güvenilir olmayan bu testler pek çok araç alıcısının yanıltılmasına yol açtı.

Oto Ekspertiz Teknoloji ile Hizmet Sunuyor!

Kayseri Oto ekspertiz özellikle teknolojinin ciddi oranda ilerlemesi ile araç kontrollerinin daha kaliteli ve güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlar. Boya ve darbeleri anında tespit eden test cihazları %100 sonuçlar vererek yanılmanıza mahal vermez.

Ülkemizde ciddi bir sektör olarak ortaya çıkan oto ekspertiz çeşitli teknolojik cihazlarla yapılsa da uzmanlık ve deneyim daima gerekli nitelikler olarak ön plana çıkıyor. Cihaz ile test edilemeyecek bazı durumlarda devreye giren Gülpar Ekspertiz personeli araç alım satımının güvenilir bir ortamda gerçekleştirilmesi için çabalıyor.

Gülpar Ekspertiz

1992 yılında otomotiv sektörüne giriş yapan ve o tarihten beri otomotiv sektörüne değer katan Gülpar ekspertiz Kayseri bölgesinde 2. El araç alım satımı sırasında en çok tercih edilen ekspertiz firması olarak ön plana çıkıyor. Yıllardır sunduğu güvenilir ve kaliteli hizmetleri ile Kayseri halkının takdirini toplayan Gülpar Ekspertiz; yakaladığı memnuniyet oranı ile de rakipleri arasında sıyrılmayı başarıyor.

Mekanik ve motor kontrolleri, kaporta ve boya kontrolleri başta olmak üzere pek çok alanda sizlere güvenilir hizmetin kapılarını aralayan Gülpar Ekspertiz’i tercih ederek güzel günlerde kullanacağınız araçlara sahip olabilirsiniz. Unutmayın oto ekspertiz hizmetinden faydalanmadan satın alacağınız 2. El araçlarda her an sorun çıkabilir!