OTO EKSPERTİZ SİZİ NELERDEN KORUR? | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

OTO EKSPERTİZ SİZİ NELERDEN KORUR?

Oto ekspertiz hizmetleri özellikle 2. El araç alım satımı yapılırken kullanılan hizmetlerden bir tanesidir. Bu anlamda Kayseri oto ekspertizden faydalanarak araçlarda var olabilecek riskleri ortadan kaldırabilirsiniz. Peki, 2. El araç alım satımında bireyleri bekleyen problemler nelerdir? Buyurun inceleyelim!

Oto Ekspertiz Olmazsa Hangi Risklerle Karşılaşılır?

Hasar Kaydı

2. el araçlarda hasar kaydı eksik veya hiç yapılmamış olabilir. Bazı araç sahipleri kazaya karıştıklarında kaskoyu delmemek ve aracın hasar kayıtlı olmasını engellemek adına kazayı kayıt altına almadan aracını tamir ettirir. Bu da aracı satın alacak kişilerin hasar kayıtsız araç aldıklarını düşünmelerine neden olur. Gülpar Ekspertiz bu riski ortadan kaldırır.

Orijinal Km Kaydı

Araç sahipleri kilometresi yüksek araçların daha zor satıldığını bilir. Bu bilgiye sahip bazı kötü niyetli araç sahipleri araçların km kayıtları ile oynayarak araçlarını daha pahalıya satmayı amaçlar. Araç testi ve oto ekspertiz konusunda yardım almayan araç alıcıları dolandırılır. Böylesi bir durumla karşılaşmamak adına mutlaka araç ekspertizden faydalanmalısınız.

Boya ve Değişen Parça

Gelişen teknoloji ile birlikte araçların boya ve değişen parçaları aslına uygun bir şekilde yapılır. Oldukça kaliteli şekilde değiştirilen parçalardan araç sahiplerinin bilgi sahibi olması ise oldukça güçtür. Böylesi durumlar yaşamamak ve alacağınız araçta değişen parça ve boya durumunu net bir şekilde tespit etmek için Gülpar Ekspertiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Gülpar Ekspertiz Kalitesi

1992 yılından beri Kayseri bölgesinde güvenilir ve kaliteli otomotiv faaliyetlerinde bulunan Gülpar firması; oto ekspertiz konusunda sunduğu yüksek standartlı hizmet sayesinde alım satımını yapacağınız araçlarda herhangi bir sorun yaşamanızın önüne geçer. Çok geniş hizmetleri sayesinde araca dair her türlü kontrolü yapan Gülpar; gözden kaçabilecek her detayı ortaya çıkarır.

Gülpar Ekspertiz kalitesinden faydalanarak sorunsuz araç satın almak artık çok basit. İletişim kanallarımız üzerinden bizlere ulaşarak dilediğiniz zaman bir randevu oluşturabilir ve aracın bütün testlerinin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Uygun fiyatlar ve her bütçeye hitap eden hizmetleri ile en çok tercih edilen oto ekspertiz firması Gülpar Ekspertiz’den siz de faydalanabilirsiniz.