OTO EKSPERTİZ SORUNLU RAPORU VERİRSE? | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

OTO EKSPERTİZ SORUNLU RAPORU VERİRSE?

Araç alım satımlarından önce son dönemde en çok tercih edilen oto ekspertiz hizmetlerinden faydalandınız ve araçta bir problem çıktıysa araçtan hemen vazgeçmek mi yoksa başka bir yöntem mi tercih etmeli? Araç alacak hemen herkesin aklındaki sorulardan biri olan bu soruyu sizler için değerlendirdik. Buyurun beraber inceleyelim!

Araç alımından önce mutlaka oto ekspertizden faydalanmanız gerektiğini defalarca duymuşsunuzdur. Ama hiç kimse ekspertiz sonrası ne yapılması gerektiği hakkında detaylı bilgi vermez. Zira herkes aracın problemsiz çıkacağı üzerine değerlendirme yapar. Araçlarda bir sorun ile karşılaşıldığında aracın almaktan hemen vazgeçmemek gerekir. Çünkü problemin boyutu alış verişinizi doğrudan doğruya etkileyecek bir husustur.

Küçük Kusurlar

Satın almak istediğiniz araçtan lokal boya, plastik parça değişimi veya diğer parçalarda çok da önemli olmayan problemler ile karşılaştığınızda aracı satın alabileceğinizi belirtmek gerekir. Çünkü bu tarz problemler aracın yürüyen aksamını etkilemez. Aracın sürüş performansını doğrudan etkilemeyen bu hususlar sizin araç alışverişinde yolunuza devam etmenizi destekler. Ancak burada ifade edilmesi gereken bir nokta var ki bu sorunların araç değerini düşüreceği gerçeğidir. Aracı bu sorunları tespit ettikten sonra daha uygun fiyata almalısınız.

Ağır Kusurlar

Ağır kusurlar arabanın pert olma durumu ve diğer problemleri anlatır. Aracın çok büyük bir kaza geçirdikten sonra tamir edilip satışa konduğu anlamına gelen bu durum ile karşılaşıldığında mutlaka aracı almaktan vazgeçmelisiniz. Aksi takdirde değerinin yarısı dahi etmeyecek bir araca para vermiş olacaksınız.

Gülpar Oto Ekspertiz

Kayseri oto ekspertiz hizmetlerinin en güvenilir ve tecrübeli firması Gülpar Ekspertiz size her türlü teknik konuda destek oluyor. Dyno testinden Değişen Parça testine kadar her türlü ince detayı kontrol eden firmamız sizlerin en büyük yardımcısı olmayı amaçlıyor.

Kaliteli ve güvenilir hizmetlerine uzman kadrosunun bilgisini ekleyerek hizmet sunan Gülpar ekspertiz; uygun fiyatları ve yüksek orandaki müşteri memnuniyeti sayesinde en çok tercih edilen firmalardan bir tanesi olduğunu kanıtlıyor. Siz de oto ekspertiz hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız Gülpar Ekspertiz ile iletişime geçmeyi unutmayın!