OTO EKSPERTİZ VE KM TESTİ | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

OTO EKSPERTİZ VE KM TESTİ

Kayseri’de 2. El araç alım satımı konusunda en kaliteli hizmetleri sunan Gülpar Oto Ekspertiz sayesinde siz de aracınızın bütün testlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

KM araç alım satımlarında en çok dikkat edilen konulardan bir tanesidir. Ancak son yıllarda km konusunda bazı kötü niyetli araç satıcılarının tutumları aslında kilometre seviyesi çok yüksek olan araçların daha düşük km ile satılmasına neden olmuştur. 2. El araç satın almak isteyen bireyler açısından ciddi bir kayıp anlamına gelen km usulsüzlüğünün önüne geçmek için oto ekspertiz hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Oto ekspertiz hizmetleri aracın km seviyesinde bir usulsüzlük olup olmadığını anlamanıza yardımcı olurken diğer pek çok testi de gerçekleştirir.

Oto Ekspertizde Km Testi Ne Kadar Önemli?

Araç alım satımlarının en önemli konusu olan km ile ilgili dolandırılmayı istemiyorsanız oto ekspertiz hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ancak km tespiti ile ilgili belirtilmesi gereken en önemli konulardan bir tanesi de km usulsüzlüğünün gerçekleşip gerçekleşmediği ile ilgili %100 tespitin mümkün olmamasıdır. Pek çok araç eksperi araçta bir usulsüzlük olduğunu az çok tahmin etse de bunu şu kadar km düşülmüş tarzında kesin ifadelere bağlayamaz.

Oto ekspertiz hizmetlerinin sizlere sunacağı bilgiler tavsiye ışığında olup aracın kilometresi ile ilgili bir şüphe bulunması halinde aracı bunu bilerek almanız yönünde olacaktır. Aksi durumlarda oto test ekiplerimiz size net bir kilometre değeri veremez.

Gülpar Oto Ekspertiz Hizmetleri

Kayseri’nin en çok tercih edilen araç ekspertiz firması olarak değer üretmeye devam ediyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimizin taleplerini en doğru şekilde karşılarken uzman ekiplerimizin deneyimlerinden maksimum seviyede faydalanmayı amaçlıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin müşteri memnuniyeti ve sadakatine yaptığı etkiyi geri dönüşlerden ölçmeyi kolay bir şekilde başarıyoruz.

Siz de aracınız ile ilgili bir test yaptırmak veya satın almak istediğiniz 2. El aracın durumunu tüm yönleri ile öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken Kayseri’nin en güvenilir oto ekspertiz firması olan Gülpar Oto Ekspertiz ile iletişime geçmek olacaktır. Firmamız ihtiyacınız olan her hizmeti size en kaliteli hali ile sunacaktır.