OTO EKSPERTİZ YAPTIRIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

OTO EKSPERTİZ YAPTIRIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

İkinci el otomobil pazarında ihtiyaç olan ekspertiz uygulaması birbirine bağlı aşamalardan oluşmaktadır. ‘’Oto ekspertiz yaptırırken nelere dikkat edilmeli?’’ sorusuna odaklanıldığı zaman bu aşamalarda daha başarılı sonuçlar alınacaktır. Güvenilir, profesyonel ve tam donanımlı bir firma tercih etmek ise en temel adımlardan biridir.

Oto Ekspertiz Yaptırırken Hangi Firma Tercih Edilmeli

Doğru tercih ile başlangıç yapıldığı zaman geri kalan süreç de bu şekilde ilerleyecektir. Kayseri oto ekspertiz alanında tam yetkili, donanımlı ve uzman kadroya sahip firmamız hizmet sunmaktadır. Sektördeki başarısı ile kurumsal kimlik kazanmakta, müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Araç hakkında detaylı analiz oluşturabilmek amacı ile yapılan testler kısa sürede sonuçlanır. Yazılı halde rapor dosyası oluşturulur. Teknik ve donanım bakımından aracın genel durumu bu sayede belli olmaktadır. Geçmiş hasarlarına dek ortaya çıkarılmakta, tam güvenli bir satın alma işlemi gerçekleştirilmektedir. Aksi takdirde birçok araç hızlı bir şekilde satılmak için yanlış bilgi ile piyasaya sürülmektedir. Alıcıya uzun vadede sorun çıkaracak olan bu durum, Kayseri TSE belgeli ekspertiz ile önlenmektedir.

Oto Ekspertiz  Öncesinde ve Sonrasında Ne Yapılmalı

Ekspertiz yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken esas nokta, detaylar hakkında bilgi sahibi olmaktır. Kayseri tam yetkili ekspertiz firmamız, size detaylı ve açıklayıcı olarak bilgi aktarımı yapacaktır. Böylece yapılan uygulamanın nedeni ve amacı hakkında fikir sahibi olunacaktır. İrtibata geçtiğiniz ilk andan itibaren iş birliği kurulur. Memnuniyetinizi kazanma odaklı sorular ile daha iyi hizmet sunmak amaçlanır. Beklentileriniz belirlenerek yol haritası çıkarılır. Tüm bu hizmet kalitesi ile Kayseri’de ilk ve tam yetkili Ekspertiz temsilcilik görevini firmamız üstlenmektedir.

Bir araç hakkındaki derinlemesine raporu sunan ekspertiz merkezimiz, birçok test seçeneğini sunmaktadır. Fren ve el fenerinin gücüne yönelik testler, süspansiyon odaklı testler, motor ve tekerlek gücü testleri ve dış donanım testleri paket içinde yer almaktadır. Yapılan testlerin her biri ayrı ayrı uzman eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Araç hakkında tüm bilgileri sunan ekspertiz raporu içeriğine birçok test dahil edilmiştir. Bunun dışında daha ayrıntılı analiz talebini yine firmamıza özel olarak bildirebilirsiniz.

Oto ekspertiz uygulama süresi yaklaşık olarak 35-50 dakikadır. Özellikle araç satıcıları daha kısa sürede tamamlanmasını talep etmektedirler. Buna duruma engel olunmalı, ekspertiz için rahat bir zaman tercih edilmelidir. Testlerin sağlıklı ve kaliteli bir şekilde uygulanacak, bilgiler rapor halinde yazıya geçirilecektir.

Uygulama esnasında personele mümkün olduğunca soru sorulmamalıdır. Öncesinde tüm bilgileri almak daha doğru olacaktır. Aksi takdirde konsantrasyonu bozulabilir, bu da test güvenilirliğini olumsuz etkiler. Test alanına belli bir mesafede durmak, güvenliğiniz açısından da olumlu olacaktır. Bu esnada aracın hareket halinde olması çeşitli riskler oluşturabilir. Uygulama sonrasında firma personellerimiz ile iletişim kurulmalı, araç hakkındaki bilgiler ortak değerlendirilmelidir.