Oto Ekspertiz Yaptırmamanız Durumunda Karşılaşacaklarınız | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

Oto Ekspertiz Yaptırmamanız Durumunda Karşılaşacaklarınız

Araç alım satım işlemleri esnasında hizmet alacağınız oto ekspertiz konusunda karşınıza çıkabilecek bir takım kavram ve durumlar vardır. Bu kavramlar genellikle teknik alanda yapılan testlerdir. Çok da aşina olmadığınız ve hatta ilk defa duyacağınız bu kavramları aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür.

Kaporta ve Boya Kontrolü

Aracın dış görüntüsünü oluşturan kaportada herhangi bir hasar olup olmadığı, bu hasarın ne derecede ciddi olduğu ve araçta herhangi bir parça değişip değişmediğinin kontrol edilmesidir. Oto ekspertiz hizmetinde ilk sırada yer alan bu hizmeti Gülpar ekspertiz kalitesi ile yaşayabilirsiniz.

Mekanik Kontroller

Gülpar Ekspertiz’den hizmet aldığınızda mekanik kontroller ile aracınızın yürüyen aksamında bir sorun olup olmadığı test edilir. Aracın önemli kısımlarında işlevsel bir bozukluk olması durumunda rapor hazırlanır.

Elektronik Test

Otomobiller her ne kadar yakıtla çalışıyor olsa da elektronik devreler araçların beyni kabul edilir. Bu nedenle elektronik aksamda karşılaşılacak sorunlar sizi büyük problemler yaşamaya sevk eder. Elektronik test sonucunda problem çıkarsa bu durum rapor edilir.

Süspansiyon Kontrolü

Süspansiyon; aracın çukur ve bozuk yollarda yaylanmasını sağlayan bir sistemdir. Süspansiyon sistemi sayesinde aracınızın hasar görmesi engellenir. Burada karşılaşılacak sorunlara karşı yapılan testlerde aracınızın ileride karşılaşabileceği durumlar gözlemlenir.

Motor Aksamı

Motor ve motorla bağlantılı parçaların kontrolünü kapsayan bu değerlendirme ile aracınızın işlevsel özellikleri kontrol edilir.

Gülpar Ekspertiz ve Oto Ekspertiz Hizmeti

Araç satın almadan önce işinizi garantiye almak ve problem yaşamamak istiyorsanız oto ekspertizden faydalanmalısınız. Oto ekspertiz size en doğru ve kaliteli test sonuçlarını sunarak araç alışverişlerinizin sağlıklı işlemesini sağlar. Ancak burada her oto ekspertiz hizmetinden aynı kalitede hizmet alabileceğiniz düşünülmemelidir.

Gülpar ekspertiz; oto ekspertiz hizmetleri arasında daima en kaliteli ve güvenilir hizmeti vaat eder. Özellikle uzman ekibi ve deneyimli kadrosu ile sizlerin isteklerini en doğru şekilde karşılayan firmamız Kayseri’de adeta marka haline gelmiştir. Siz de firmamızın avantajlarından faydalanmak ve kaliteli bir hizmetin tadını çıkarmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kalite ve güvenilir hizmet sadece Gülpar’da!