TAM YETKİLİ EKSPERTİZ MERKEZİ | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

TAM YETKİLİ EKSPERTİZ MERKEZİ

Tam yetkili ekspertiz merkezi herkesin tahmin edebileceği üzere araç alım satımı sırasında araçlarda ortaya çıkabilecek problemlerin tespit edilmesi hizmetini sağlayan merkezlerdir. Oto ekspertiz olarak da ifade edilebilecek olan tam yetkili ekspertiz merkezinin tam yetkili adı ile anılmasındaki temel amaç ekspertiz hizmetlerinde geniş spektrumlu hizmetlerin sunuluyor olduğunu ifade etmektir. Yani kapsamlı hizmet bu merkezlerden gönül rahatlığı ile alınabilir.

Aracınızın ekspertiz raporunu alım satımlardan önce ele almak oldukça önemlidir. Alacağınız veya satacağınız araçlarda sizin de farkında olmadığınız problemler olabilir. Bu problemleri tespit etmek adına alacağınız ekspertiz hizmetleri sayesinde alıcı veya satıcı konumunda olmanızdan bağımsız karşılıklı güven ortamı tesis edilir. Aynı zamanda satılan aracın uzun ömürlü olması da garanti edilmiş olur.

Tam Yetkili Ekspertiz Merkezi Ne İş Yapar?

Oto ekspertiz konusu araç sahiplerinin son dönemlerde çokça dillendirdiği konular arasında olsa da insanların büyük bir kısmı ekspertiz dendiğinde ne anlatılmak istendiğini bilmez. Bu durum ekspertizin bilinmezliğine katkı sağladığı gibi ekspertiz raporu olmaksızın araç alış ve satışlarının devam etmesine neden olur.

Tam yetkili ekspertiz merkezi hizmetlerinden faydalanarak siz de aracınızda ortaya çıkabilecek problemleri minimize edebilirsiniz. Peki, bu merkezler size hangi hizmetleri sunar? İşte tam yetkili ekspertiz merkezinin size sunduğu hizmetler!

  • Kaporta ve boya kontrolleri sayesinde aracın kaportasındaki hasarlar tespit edilir,
  • Mekanik testlerle aracınızın yürüyen aksamındaki problemler ortaya çıkarılır,
  • Motor ve elektronik aksam değerlendirmesiyle motorun ürettiği güçte bir azalma olup olmadığı anlaşılır,
  • Yanal kayma testi ile aracın aks ve balans ayarları kontrol edilir.

Siz de yukarıdaki hizmetler ve daha fazlasından faydalanmak için size en yakın tam yetkili ekspertiz merkezi olan Gülpar Ekspertiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Tam Yetkili Ekspertiz Merkezi: Gülpar Ekspertiz

Tam yetkili bir merkezden ekspertiz hizmeti almak hem alışverişte güven hem de satın aldığınız araçta kaliteyi sağlar. Bu anlamda yılların tecrübesi ile müşterilerine kaliteli hizmet götüren Gülpar Ekspertiz’i tercih ederek uygun fiyatlarla oto ekspertiz hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Gülpar Ekspertiz kaliteli hizmetleri ile daima sizlerle!