YANLIŞ EKSPERTİZ SİZE NELER KAYBETTİRİR? | Gülpar Ekspertiz

Blog

Ekspertiz: Bilir kişi incelemesi, tetkik ve değerlendirme demektir.
Son teknoloji test cihazları ve alanında uzman ekibimiz ile kusursuz ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

YANLIŞ EKSPERTİZ SİZE NELER KAYBETTİRİR?

İkinci el araç alım-satım işlemlerinde en çok kullanılan yöntemlerden biri olan ekspertiz hizmeti alışverişin sağlıklı sonlanması için şarttır. Alıcı ve satıcı arasındaki güven ortamının tesis edilmesinde adeta hakem rolü gören ekspertiz uzmanları araçtaki sorunların hepsini ortaya dökerek tarafların aklında soru işareti kalmamasına yardımcı olur.

Ekspertiz hizmetlerinin bu şekilde önem arz etmesi insanları ekspertiz hizmetlerinden faydalanmaya itse de son dönemde ekspertiz dolandırıcılığı ile insanların büyük kayıplar yaşamasına neden olan bazı kötü niyetli insanların varlığından söz etmek mümkündür. Peki, ekspertiz konusunda herhangi bir dolandırıcılık kurbanı olmamak ve Kayseri ekspertizde kaliteye ulaşmak için ne yapmalısınız?

Ekspertiz Hizmetleri için Gülpar Ekspertiz

Kayseri’de yıllardır başarılı bir şekilde otomotiv alanında faaliyet gösteren Gülpar markası ekspertiz alanında güven veren çalışmaları ile Kayserililerin ilk tercihi olmayı başarıyor. Dolandırıcılığa karşı en önemli ilke olan güveni tesis etmeyi başaran Gülpar Ekspertiz ikinci el araç alım satım işlemlerinizde aklınıza takılan her soruyu gideriyor.

Ekspertiz hizmeti almak için Gülpar’a başvurduğunuzda tercih ettiğiniz ekspertiz paketine göre araçlarınız belirli testlere tabi tutulur. Bu testler tamamlandıktan sonra bir ekspertiz raporu çıkarılarak uzmanlarımızca imzalanır. Size teslim edilen raporla o gün için alım satıım işlemlerinizi güven içinde tamamlayabilirsiniz. Peki, Gülpar Ekspertiz gibi Kayseri ekspertiz hizmetlerinde güven veren bir firma ile iş birliği yapmadığınızda nasıl durumlarla karşılaşabilirsiniz?

Yanlış Ekspertiz Hizmetinin Sonuçları

Ekspertiz konusunda daha önce ifade edilen dolandırıcıların eline düşmeniz durumunda kaybınızın sadece maddi değil manevi de olabileceğini ifade etmek gerekir. Bu anlamda karşılaşacağınız problemleri aşağıda sıralamak mümkündür.

  • Değerinden daha düşük bir araba satın alarak para kaybı yaşayabilirsiniz.
  • Aracınızda sürekli problem çıkmasından dolayı tamirci tamirci gezmekten dolayı zaman kaybı yaşayabilirsiniz.
  • Aracınızın her zaman arızalı olması sizi psikolojik olarak yıpratacağından psikolojik sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yıllardır çalışıp biriktirdiğiniz kazancınızı değerinden düşük bir araca yatırmamak istiyorsanız Gülpar Ekspertiz ile iş birliği yapabilir ve aracınızı güvenle satın alabilirsiniz. Aksi durumda ise paranızı, zamanınızı ve psikolojinizi ziyan edeceğinizi aklınızdan çıkarmamalısınız.